Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bartja e arit në formë rreth (1)

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (vdiq. 1420)

Burimi: Adab-uz-Zafaf, fq. 5

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Disa nga Arabia Saudite më kanë telefonuar dhe më pyetën nëse unë kamë tërhequr mendimin se ari në formë rrethi është i ndaluar për gruan. Unë thash: ‘Jo. Përkundrazi, bindja ime se kjo gjë është e ndaluar, vetëm se është shtuar edhe më shumë.”

Shpërndaje: