Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bartja e lenteve të syve për qëllim zbukurimi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (81), min: 1:11.58

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/%D8%B4%D8%B1%D8%AD%20%D9%81%D8%AA%D8%AD%20%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AC%D9%8A%D8%AF%20-24-07-1439%20%D9%87%D9%80.lite_.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që femra të bartë lente të syve për qëllim zbukurimi?

Përgjigje: Kjo nuk lejohet të bëhet si qëllim zbukurimi. Ndërsa, asaj i lejohet t’i përdorë ato nëse ajo ka nevojë për to.

Shpërndaje: