“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja dua pas përfundimit të Kuranit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/liqu-%2020-08-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Thotë pyetsi : Është transmetuar nga Enes bin Malik se i ka ftuar të afërmit e tij kur e ka përmbyllur mësimin përmendësh të Kuranit dhe kanë bërë dua ,atëher si bëhet kjo dhe a bën që gjat duas të tjerët ti ngejnë duart dhe të thonë Amin?

Përgjigje : Po, të prezentojnë në përfundim të Kuranit dhe në dua, është gjë e mirë ,sepse kështu e arrijn shpërblimin e përfundimit të Kuranit, dhe Selefët kan vepruar kështu, jan mbledhur kur dikush prej tyre e ka përfunduar Kuranin.

Shpërndaje: