“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja e haxhit/umres për disa persona njëkohësisht

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Umdat-il-Fikh (23), min: 1:11:25

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdatul%20Fiq-%203-4-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet të bëj haxhin me dy qëllime në kuptimin që të bëjë haxhin për vete ndërsa njëkohësisht edhe për nënën time?

Përgjigje: Haxhi nuk bëhet për dy ose tre persona, ai bëhet vetëm për një. Umre bëhet vetëm për një person.

Shpërndaje: