Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja rukje me kripë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (87)

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathoumaged05-03-1440h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të bërë rukje të ligjësuar mbi kripën dhe pastaj të shpërndahet ajo në shtëpi?

Përgjigje: Ky veprim është prej veprimeve të xhahiljetit (kohës së injorancës) dhe nuk lejohet.

Shpërndaje: