Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja rukje përmes audio-kasatës!

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilet-ul-Huda uen-Nur (616)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejueshme të bëhet Rukje nëpërmjet audio-kasetës?”

Përgjigje: ”A lejohet të thërritet Ezanit dhe Ikameti nëpërmjet audio-kasetës? Nëse ke dyshim në përgjigje, unë do t’ju tregoj. Nëse ju e dini se kjo nuk është e lejuar, atëherë dijeni se kjo është e vërteta. Pra, kjo nuk është e lejuar.”

Shpërndaje: