“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Bërja Tesbih dhe Tekbir gjatë periudhës së menstruacioneve?

Imam Ahmed bin Hanbel 

Burimi: Kitabul-Masa’il ’an Imam Ahmed bin Hanbel nga Ibn Hani en-Nejsaburi.

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet që një grua gjatë periudhës së menstruacioneve të bëjë Tesbih (subhan-Allah) dhe Tekbir (Allahu-Ekber)?

Përgjigje: Nuk ka asgjë të keqe në këtë.

Shpërndaje: