Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Betimi duke vënë dorën mbi Kuran (1)

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Cili është gjykimi për të vënë dorën mbi Kuran gjatë betimit?

Përgjigje: Kjo është e pabazë, është e pabazë që personi i cili botohet të vë dorën mbi Kuran, kjo është vepër e injorantëve.

Shpërndaje: