Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Betimi duke vënë dorën mbi Kur’an

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (52), min: 1:15:15

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah%20Fiqh%20%20-%2020%20-0%205%20-%201437-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të vënë dorën mbi Kur’anin gjatë betimit?

Përgjigje: Kjo është e pabazë. Kur’ani nuk duhet nënvlerësuar gjatë betimit. Nuk ka argument për këtë.

Shpërndaje: