“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Betimi duke vënë dorën mbi Kuran

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/eg–14340527.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është gjykimi mbi të betuarit në Allahun dhe duke vënë dorën mbi Kuran?”

Përgjigje: “Kjo nuk ka bazë. Kurani nuk përdoret për të vënë dorën mbi të në lidhje me betimet. Ai nuk përdorët për këtë.”

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram