Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Homoseksualiteti dënohet me vdekje në Bibël

Burimi: Letviku 20:13

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Në qoftë se një burrë ka marrëdhënie seksuale me një burrë ashtu si ato që bëhen me një grua, që të dy kanë kryer një degjenerim të neveritshëm, do të dënohen pa tjetër me vdekje; gjaku i tyre do të bjerë mbi ta.

 

Shpërndaje: