“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Braktisja e sunnetit për të thirrur në teuhid

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet braktisja e të vepruarit sipas sunnetit për të thirrur në teuhid?

Përgjigje: Braktisja e të vepruarit sipas sunnetit nuk është thirrje për në teuhid. Kush e ka thënë këtë? Vepro sipas sunnetit dhe thërrit në teuhid.

Shpërndaje: