“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

E puthë gruan e tij dhe i del atij medhij

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/14891

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Burri e puthi gruan e tij ndërsa ai ishte agjërueshëm në Ramazan dhe i doli medhij (lëngu i hollë dhe i tejdukshëm). A është prishur agjërimi i tij?

Përgjigje: Vetëm medhij nuk e prish agjërimin. Vetëm medhij nuk e prish agjërimin. Sperma është ajo që e prish agjërimin.

Shpërndaje: