Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Celularët e mençur për gruan dhe fëmijët

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (2)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/muq–14331116.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ka telefona celular të quajtur ”telefona të mençur” dhe përbëhen nga shumë programe dhe nga interneti. A na këshillon që t’ua lejojmë grave dhe fëmijëve tanë ato? Ne ua duam atyre të mirën dhe ky është një fenomen që mbizotëron sot.

Përgjigje: Kjo nuk është aspak e mirë. Këto celularë të përmendura përbëhen prej shumë të këqijave. Mirësia potenciale është e vogël dhe e mbisunduar. Mos i lejoni ato që t’i kenë këta celularë. Mos lejo gratë dhe fëmijët tuaj që ti posedojnë ato.

Shpërndaje: