“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë bëjnë Ikhuanu Musliminët me fëmijët e tyre?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (25)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Në vend se të dëgjojnë Kuran me fëmijët e tyre, Ikhuanu Musliminët ndëgjojnë ilahi. Pra kjo është bërë kalim kohe.”

 

Shpërndaje: