Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë dhikri duhet të thuhet në ditën e Bajramit?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Fikh-ul-Ibadat, fq. 216

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si duhet të themi “Allahu Ekber” dhe “la ilahe ilAllah” në ditën e Bajramit?

Përgjigje: Duhet të themi:

“Allahu Ekber, Allahu Ekber,

La ilahe ilAllah,

Uallahu Ekber,

Allahu Ekber,

Ue lil-Lahil Hamd.“

Përveç kësaj mund të thuhet:

“Allahu Ekber,

Allahu Ekber,

Allahu Ekber,

La ilahe ilAllah,

Allahu Ekber,

Allahu Ekber,

Ue lil-Lahil Hamd.“

Shpërndaje: