Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë do të thotë fjala Zot?

Imam Muhammed bin Abdul-Vehab 

Burimi: 50 pyetje dhe përgjigje në çështje të Besimit faqe 3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë do të thotë fjala “Zot”?

Përgjigje: Fjala “Zot” do të thotë ai që zotëron, adhurohet, Ai që udhëheqë gjithçka dhe i vetmi që meriton të adhurohet.

Shpërndaje: