Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë duhet vepruar personi që nuk e ka paguar zekatin për disa vite?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (31)

www.perlatmuslimane.com

”Nëse një person nuk e ka paguar zekatin për disa vite dhe pastaj pendohet, ai detyrohet të paguajë për vitet e mëparshme. Nëse nuk e dinë se sa duhet të paguaj ai paguanë afërsisht.”

Shpërndaje: