Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë i lejohet burrit të veprojë me gruan e tij që ka periudhën e saj?

Imam Ahmed bin Hanbel (v. 241)

Burimi: Kitabu Meseilul an Imami Ehlil-Hadith

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë i lejohet burrit të veprojë me gruan e tij që ka periudhën e saj?

Përgjigje: çdo gjë përveç marrëdhënieve, sikurse puthjet, paraloja dhe që ata të marrin abdes së bashku.

Shpërndaje: