“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë thuhet në Suxhud-ut-Tilauah?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka ndonjë lutje të veçantë në Suxhud-ut-Tilauah (sexhden e leximit)?

Përgjigje: Në Suxhud-ut-Tilauah e thua atë që e thua në namaz dhe atë që thua kur i lutesh Allahut.

Shpërndaje: