Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cila është dispozita për fëmijët e lindur me mbarësim artificial?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com
 
Pyetje: “Cila është dispozita për fëmijët e lindur me mbarësim artificial?”
 
Përgjigje: “Ne nuk e rekomendojmë këtë. Procesi nuk është i sigurtë. Këtu kemi të bëjmë me prejardhjen familjare dhe lidhjet farefisnore. Kjo nuk është e sigurt. Mund të ndodhë një ngatërrim ndërrimi me njerëz të huaj në mënyrë që ato duken të jenë të afërmit e tyre, vëllezër apo djem. Kjo absolutisht nuk është e sigurt. Ne nuk e rekomendojmë këtë.”

Shpërndaje: