Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilat janë rregullat islame në lidhje me gruan që punon jashtë shtëpisë së saj?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cilat janë rregullat islame në lidhje me gruan që punon jashtë shtëpisë së saj?”

Përgjigje: “Nëse ajo është e rreptë, e veshur siç duhet dhe të mos përzihet me burra, ska të keqe në këtë. Ajo mund të punojnë jashtë shtëpisë. Por në qoftë se ajo është parfumosur, e zbukuruar, tregon fytyrën e saj dhe përzihet me burra të huaj, kjo nuk është e lejuar në islam.”

Shpërndaje: