Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilët janë dijetarët që ju na këshilloni për ti’u referuar dhe librat e cilëve të lexojmë dhe kasetat e kujt të dëgjojmë?

 Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: http://youtu.be/wmPEOD1XpdI

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cilët janë dijetarët që ju na këshilloni për ti’u referuar dhe librat e cilëve të lexojmë dhe kasetat e kujt të dëgjojmë?

Përgjigje: Ne kemi folur në disa kaseta. Megjithatë do ta përsërisim pak. Një prej tyre është:
 
Shejkh Nasir-ud-Din el-Albani.
 
E njejta gjë vlen për:
 
Shejkh Ibn Bazin.
 
Gjithashtu:
 
Shejkh Ibn Uthejmin.
 
Dhe Shejkh Rabi bin Hadi është një nga shenjat e Allahut kur bëhet fjalë për kritikimin e hizbive.
 
Ai nuk është, megjithatë si ”shenjat e Allahut” (siç e quajnë shiat) në Iran.
 
Shejkh Rabi është një shenjë, por jo si mashtruesit në Iran.

Ju këshillojë këta dijetarë edhe Shejkh Abdul-Muhsin el-Abbadin (hafidhehullahu te ala).

Shpërndaje: