Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi për të marrë injeksion gjatë ditës në Ramazan?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 23: Cili është gjykimi për të marrë injeksion gjatë ditës në Ramazan? A e prish kjo agjërimin?

Përgjigje: Agjëruesi duhet t’i shmanget injeksionit në vena. Ndërsa injeksioni në muskuj është i padëmshëm për agjërimin.

Shpërndaje: