Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi për të ngrënë mishin e therrur nga personi që nuk falet?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tathir-il-I´tikad (9)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/et–1432-04-10.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është gjykimi për të ngrënë mishin që është therrur nga një person që nuk falet?”

Përgjigje: “Kjo varet nga gjykimi i tij. Mendimi i saktë është se ai bën kufër të madhë. Përgjatë kësaj therrja e tij nuk duhet ngrënë.”

Shpërndaje: