“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ra në gjumë xhunub dhe zgjohet xhunub kur thirret ezani për namazin e sabahut?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam
www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 51: Cili është gjykimi për të ra në gjumë duke qenë xhunub dhe për tu zgjuar në të njëjtin gjendje kur thirret ezani për namazin e sabahut?

Përgjigje: Agjërimi i tij është i saktë dhe ai duhet të lahet.

Shpërndaje: