“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi për ti ngritur këmbët në sexhde nga harresa?

Imam Abdul-Aziz bin Abdil-lah bin Baz (v. 1420)

Burimi: esh-Sherh el-Mumtaz, fq. 120

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje 42: Cili është gjykimi për ti ngritur këmbët në sexhde nga harresa?

Përgjigje: Ai nuk ka bërë sexhde. Ai duhet të vë këmbët në tokë, ose në fillim të sexhdes ose në fund.

Shpërndaje: