Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është vendimi për tu betuar në Kuran?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (44) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighstah%20%20-%2026%20-%201%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është vendimi për tu betuar në Kuran?”

Përgjigje: ”Kurani është fjala e Allahut, një nga cilësitë e Allahut. Është e lejuar dhe e përcaktuar për tu betuar në Allahun dhe cilësitë e Tij.”

Shpërndaje: