Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Me cilin takvim duhet të veprohet në shtetet e Europës?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (63), min: 1.11.15
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20majid%2021%20-07%20-%201438%20-.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në Francë, ka mosmarrëveshje rreth kohëve të namazit, sidomos atë të jacisë dhe të sabahut. Ne po i afrohemi Ramazanit dhe i frikësohemi sprovës dhe përçarjes. A duhet të pasojmë takvimin e Akademisë së Fikhut (المجمع الفقهي) apo takvimin e xhamisë së madhe në Paris?

Përgjigje: Referojuni qendrës Islamike tuaj. Referojuni qendrën Islamike tuaj. Ai duhet të marrë masat e sigurisë dhe të bëj atë që është e obliguar.

Shpërndaje: