“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çka duhet thënë në mes tekbireve në namazin e bajramit?

Imam Ebul-Husejn Muhammed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)

Burimi: Tabakat-ul-Hanabilah (2/42)

www.perlatmuslimane.com

Ebu Bekr bin Ebid-Dunja ka thënë:

E pyeta Ahmed bin Muhammed bin Hanbel esh-Shejbanin: Çka të them në mes tekbireve në namazin e bajramit?

Ai u përgjigj: Lavdëroje Allahun (azze ue xhel) dhe dërgo salavate mbi profetin ﷺ.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram