Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çka duhet vepruar me paratë e fituar nga shitja e drogës?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Sherh Umdat-il-Fikh (29)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane

Pyetje: Një person ka para të kursyera nga shitja e drogës. Çka duhet të bëjë ai me ato para pasi të jetë penduar?

Përgjigje: Ai duhet  t’i heqë qafe ato duke ua dhënë nevojtarëve. Megjithatë, ai duhet të ketë parasysh se në këtë mënyrë ai vetëm po i heq qafe ato dhe jo se po dhuron bamirësi.

Shpërndaje: