Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dalja e spermës pa dëshirë gjatë agjërimit

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr: 10/278

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam një problem me spermën që rrjedh nga unë gjatë ditëve të Ramazanit dhe kjo ndodh pa parë ëndrra që eksitojnë dhe pa masturbuar. A ndikon kjo në agjërimin tim?

Përgjigje: Nëse është siç thua ti se të rrjedh sperma pa ndier kënaqësi nga dalja e spermës kjo nuk ndikon në agjërimin tënd dhe ti nuk duhet ta kompensosh atë ditë.

Shpërndaje: