“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Demonstratat në Arabinë Saudite dhe dëshira e Bin Ladenit

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=KgpyBU-i3_Y

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”El-Fakih bën thirrje për demonstrata në Arabinë Saudite. Cili është vendimi mbi këtë?”

Përgjigje: ”Demonstratat nuk janë islame. Ato janë të huaja për myslimanët. Myslimanëve nuk i lejohet të demonstrojnë.”

Lidhur me Sad el-Fakih, el-Mas’ari, Usamah bin Ladenin dhe të tillët, kështu që ata thërrasin në sprova, shkatërrim dhe sabotim. Askujt nuk i lejohet ti pasojë ata ose të veprojë sikurse ata dëshirojnë. Ata duan të shkatërrojnë marrëdhëniet mes Arabisë Saudite dhe qytetarëve. Askujt nuk i lejohet që ta bëjë këtë. Ai që e bën këtë është mëkatar.”

Shpërndaje: