Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dërgimi i salavateve mbi nënën tonë Hauan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (29)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-5-11-1435.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A duhet të themi ”alejhas salatu-ues-selam”, kur nëna jonë Haua1 përmendet?”

Përgjigje: ”Sigurisht. Ajo meriton që të thuhet ”‘alejhas-selam” ose ”‘ alejhas salatu-ues-selam” për të.”

Shpërndaje: