Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dërgimi i zekatul-fitrit në Siri

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Lika Ramadani Maftuh 12/-9-1437

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/LIQO%20ASSALAMAH%20%2012%20-%209%20-%201437-1.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet që ti’a paguajmë zekatul-fitrin familjeve tona në Siri?

Përgjigje: Ja dërgojnë familjeve të tyre në Siri?

Pyetësi: Po.

Përgjigje: Nuk ka të keqe në këtë. Nuk ka asnjë problem nëse ata kanë nevojë më shumë.

Shpërndaje: