Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dëshiron të udhëtojë tek nëna e saj e cila është e vetëm

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet që të udhëtoj pa mahrem për të vizituar nënën time në vend kufri? Nëna ime është fare e vetëm aty.

Përgjigje: Asaj nuk i lejohet që të udhëtojë pa mahrem. Ai (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Nuk është e lejueshme për një grua që beson në Allahun dhe Ditën e Fundit që të udhëtojë pa mahrem.”

Shpërndaje: