Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dëshmia e babait për djalin dhe anasjelltas

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/1306-1307)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

1818 – E kam dëgjuar babanë tim (imam Ahmedin) të thotë:

Babait nuk i lejohet të dëshmojë për djalin e tij dhe djalit nuk i lejohet të dëshmojë për babanë e tij.

Shpërndaje: