“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia dhurata dhe mish gjyshes nasranije

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (59), min: 1.08.51

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/16543

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Gjyshja ime është nasranije (e krishterë). A më lejohet që t’i jap asaj dhurata, si dhe t’i dhuroj nga mishi i kurban bajramit?

Përgjigje: Po, të lejohet. Sillu mirë ndaj saj. Sillu mirë ndaj prindërve edhe nëse ata janë mosbesimtarë. Gjyshja është gjithashtu një prind. Pra, sillu mirë ndaj saj.

Shpërndaje: