Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia selam sunnet apo obligim?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Sahih Adeb-ul-Mufrad 305)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Dhënia selam është e detyrueshme dhe jo vetëm e rekomanduar.”

Shpërndaje: