Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia zekatul-fitrin gruas apo familjes së saj

Alameh Abdul-Aziz bin Abdil-lah Alush-Shejkh

Burimi: http://af.org.sa/en/node/4269

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejuar që t’u jepet zekatul-fitri të afërmve si gruas apo familjes së gruas?

Përgjigje: Po, nëse ata janë të varfër. Lejohet t’u jepet atyre nëse ata janë të varfër.

Shpërndaje: