Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dijetarët e vërtetë në Arabinë Saudite janë nepër burgje!

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i

Burimi: el-Burkan, faqe. 35-36

Përgartiti: www.perlatmuslimane.com

ez-Zindani thotë:

”Dijetarët e vërtetë në Arabinë Saudite janë nepër burgje1.”

Me sa duket ai e ka për qëllim Sefer el-Haualin dhe Selman el-Auden. Ne e lusim Allahun që ata të kthehen në Sunnetin e të dërguarit të Allahut dhe në metodologjinë e dijetarëve të mirëfilltë dhe që Ai tu jep atyre një shpëtim dhe një rrugëdalje.

Në fakt, daveti ka marrë hov përsëri pasi që ata janë burgosur. Më kanë treguar se të rinjtë janë të preokupuar me dituri të dobishme, pasi që janë burgosur këta dy.

______________________________________________________________

1 Kjo thënie është tipar i Hauarixhëve dhe Hizbive, prandaj kujdes nga personat që flasin në mënyrë të tillë sepse ata me thënie të tilla kan për qëllim largimin e njerëzve nga dijetarët e Ehlu-Sunnetit.

 

Shpërndaje: