“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Dispozita në lidhje me mjetet mbrojtëse (pilula, etj.) nga shtatzënia?

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Nur ala Darb kaseta: 299

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi në lidhje me mjetet mbrojtëse (pilula, etj) nga shtatzënia?

Përgjigje: Unë besoj se janë të ndaluara për shkak të dëmeve që i bëjnë trupit.

Shpërndaje: