“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Distanca mes vete dhe sutres

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/12549
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është domethënia se duhet bërë në një distancë në mes vete (vendit ku e vendos kokën gjatë sexhdes) dhe sutres aq sa për të kaluar një dele, që kjo të bëhet si distancë në mes vete dhe sutres gjatë sexhdes?”

Përgjigje: ”Po, kështu është transmetuar nga i Dërguari salAllahu alejhi ue selem.”

Shpërndaje: