Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Domethënia e emrit të Allahut El-Batin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/egatht–14340322.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë do të thotë kur themi emrin e Allahut “el-Batin” se askush nuk është më afër se Ai”?

Përgjigje: El-Batin është Ai që asgjë nuk është e fshehur për Të. Asnjë ndërtesë. Asnjë rrobe. Asnjë fortesë.

Shpërndaje: