Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dua të veçanta në lidhje me namazin e teravive

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh 

Burimi: http://www.mufti.af.org.sa/sites/default/files/27.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Tek ne e bëjnë një tesbih të veçantë pas çdo rekati në namazin e teravive, për shembull thonë: Subhane dhil Mulki uel Melekut, Subhane dhil Izzeti uel Adhameh uel Xheberut, a është kjo e saktë?

Përgjigje: Me zë të lartë? Nëse ata e bëjnë këtë me zë të lartë kjo nuk është e saktë.

Shpërndaje: