“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Duaja për automjetin e ri

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh ed-Durr en-Nedhid (5)

http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13484

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kam blerë një automjet të ri, nëna ime më tha që të lexojë suren el-Felek dhe en-Nas në të.”

Përgjigje: ”Mos iu bind nënës tëndë Allahu të dhasht shëndet. Nëna jote është injorante. Kur të hypë në të për ta ngasur atë, lexo duan që ka ardhur në lidhje me hypjen në automjetë.”

________________________

Shih: https://www.perlatmuslimane.com/33-cfare-te-thuhet-kur-te-hipim-ne-mjetin-e-udhetimit/

Shpërndaje: