Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dyshon lidhur me numrin e rekateve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (88)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses. Ky pyetës thotë: Dyshoj shumë lidhur me numrin e rekateve kur falem dhe nuk e di se sa rekate i kam falur dhe kjo më përsëritët gjithmonë. Çfarë duhet vepruar?

Përgjigje: Me sa duket këto janë vesvese. Braktisi ato, braktisi ato dhe vepro sipas asaj që je i bindur. Këto janë vesvese.

Shpërndaje: