“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

E njofton nënën e tij për sadakën e dhënë për të

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (5)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–01041434.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nganjëherë unë jap sadaka dhe ka për qëllim që nëna ime të shpërblehet për të. A është syefaqësi që ta njoftojë atë për këtë?

Përgjigje: Në qoftë se ti e njoftonë atë për ta qetësuar atë dhe për ta kënaqur, kështu që kjo është e padëmshme. Megjithatë, nuk është e lejuar për ta bërë këtë për tu mburrur.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram