Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prish namazin vajza a vogël e cila kalon para namazliut?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Fataua alal-Haua 5/1-1436

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-05-01-1436-01_01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kur unë qëndroj dhe jam duke e falur namazin farz, vajza ime e vogël qëndron para meje dhe kalon para. A e prishin namazin vajzat e vogla dhe fëmijët?

Përgjigje: Vajzat e vogla dhe djemtë nuk e prishin namazin. Ato nuk mund të qëndrojnë me një vend. Prandaj ato nuk e prishin namazin, nëse do Allahu.

Shpërndaje: