Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

E shkurorizuar gabimisht

Shejkhul Islam Ibnu Tejmijeh (v. 728)

Burimi: Fataua en-Nisa fq. 197
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com
 
Pyetje: “Një burrë ishte i zemëruar dhe tha: ”e shkurorizuar”, pa përmendur emrin e gruas së tij, a konsiderohet kjo si një divorc?”
 
Përgjigje: “Nëse ai nuk e kishte për qëllim ta bëjë divorc atë ajo nuk llogaritet si një divorc.”

Shpërndaje: